Verkoop uw Volkswagen simpel en snel vanuit uw zetel

in 3 eenvoudige stappen

Voer de gegevens in

Door het formulier nauwkeurig in te vullen en de juiste informatie van jou volkswagen door te geven, kunnen we u meteen een aanbieding doen of contact met u opnemen kort nadat u op de knop “Verzenden” hebt geklikt.

Offerte aanvaarden

Kort nadat u het formulier correct hebt ingevuld, ontvangt u een bevestigingsmail van ons. Na het bekijken van het formulier berekenen wij een gepaste verkoopprijs. Wanneer u akkoord bent kunnen we overgaan tot het bezichtigen van de wagen.

Geld ontvangen

Na het bezichtigen van het Volkswagen worden de gegevens van het voertuig nagekeken door één van onze werknemers.
Vervolgens wordt het verkoopcontract opgesteld en ronden we de verkoop van uw voertuig af met de betaling van het afgesproken bedrag en word het voertuig opgehaald.

De verkoop van uw tweedehands volkswagen is nergens zo eenvoudig dan bij ons. In slechts drie stappen is uw vw verkocht!

  • Geef ons via het formulier de basisgegevens van uw te verkopen tweedehandswagen VW. Deze moet het merk, model, bouwjaar en een korte omschrijving van de staat van de VW omvatten.
  • Ontvang vervolgens via mail een redelijke prijs offerte. Zo hebt u een beeld over de waarde van jouw tweedehandswagen.
  • Na het bezichtigen van het voertuig wordt het contract opgesteld en de betaling uitgevoerd naar de wens van de klant.